Fantana muzicala, pavimentala si dinamica

Fantani arteziene muzicale

Fantanile arteziene muzicale sunt elemente de ultima inovatie si aduc un farmec aparte peisajului  in care sunt plasate. Multe din aceste fantani au devenit obiective turistice si impresioneaza prin modul in care apa danseaza pe diferite coloane sonore, intr-un spectru larg de culori. Spectacolele pline de miscare in spatii diverse si ambiente placute sunt create cu ajutorul jocurilor de lumini, iluziilor optice, coreografiilor inedite si a sunetelor atent selectionate. Proiectarea si realizarea fantanilor arteziene muzicale solicita o mare experienta in domeniu. Acestea sunt de dimensiuni mari si implica dezvoltarea si aplicarea de solutii de ultima generatie. Controlul apei si al efectelor speciale este mai complex decat la alte tipologii de fantani arteziene. Sincronizarea jocurilor de apa precum si a sistemului de iluminare sau coregrafiilor muzicale se face cu ajutorul tehnologiei DMX si dispozitivelor electronice integrate in panoul de comanda.

Cele mai impresionante si romantice momente sunt serile cand fantanile muzicale devin adevarate explozii de apa, culori, lumini si muzica. In acest sens, sistemul de iluminare folosit la fantanile muzicale este RGB in majoritatea cazurilor, desi lumina alba poate fi de asemenea inclusa, si controlabil cu ajutorul iPad-ului sau al telefonului inteligent. La fel ca si alte caracteristici ale fantanilor muzicale, culorile si intensitatea sunt controlate de tehnologia DMX. Trebuie sa spunem ca, pentru a obtine performantele cele mai bune, fantanile arteziene muzicale au nevoie de pompe cu putere si debit mare, deoarece imping cantitati enorme de apa. Acest lucru se datoreaza faptului ca jeturile de apa ale acestor fantani sunt inalte, pentru a fi vazute in mod clar din orice punct al locatiei.

Societatea noastra ofera servicii de proiectare si executie de fantani arteziene muzicale pentru spatii interioare sau in aer liber. Fantanile muzicale reprezinta o atractie moderna, unicata pentru fiecare client, in functie de accesorii, sisteme personalizate, coreografii muzicale, efecte de iluminare si jocuri de apa deosebite.

V-ar putea interesa

Scrie un comentariu