Fantana arteziana Cluj

Fantani arteziene in spatii publice

In prezent, fantanile arteziene au devenit elemente indispensabile in proiectele de modernizare a spatiului public. Acestea infrumuseteaza si revitalizeaza orasele, parcurile, pietele atat prin reprezentari geometrice si decorative cat si prin jocuri de apa si lumini colorate. Multe fantani arteziene impresioneaza prin spectacolul oferit de apa care danseaza pe diferite coloane sonore, altele sunt spectaculoase datorita sculpturilor decorative sau designului deosebit.
Fantanile arteziene muzicale sunt elemente de ultima inovatie care scot din banal orice spatiu de relaxare. Proiectate pentru spatii publice si private, acestea sunt realizate prin imbinarea perfecta dintre elementele artistice si cele mai moderne sisteme computerizate, intr-un sincron de apa, muzica si lumina. Spectacolele impresionante pline de miscare produc un efect surprinzator si sunt create cu ajutorul jocurilor de apa si lumina, iluziilor optice, coregrafiilor inedite si a sunetelor atent selectionate.
Fantanile la nivel de paviment sunt cel mai des utilizate in amenajarea spatiilor exterioare. Acestea pot fi amplasate atat in piete, parcuri, complexe de agrement, centre comerciale cat si in sensuri giratorii. Toate instalatillle necesare functionarii fantanii sunt ascunse in paviment iar sistemele de iluminare prevazute pentru perioada nocturna creeaza un adevarat spectacol de apa, lumina si culoare in spatii publice.
Fantanile arteziene dinamice aduc un farmec aparte peisajului in care sunt plasate. Jocurile de apa deosebite si luminile multicolore incanta mii de persoane ce se perinda prin imprejurimi. Sunetul apei curgatoare transmite un efect relaxant, inbunatateste starea de spirit si ofera energie pozitiva. Pe langa rolul decorativ, fantanile arteziene creeaza oaze de liniste si relaxare atat in spatii publice cat si private.
Fantanile arteziene reprezinta o atractie moderna, unicata pentru fiecare client, in functie de accesorii si sisteme de personalizare, iluminare RGB, jocuri de lumini si apa.

V-ar putea interesa

Scrie un comentariu